De Huizenmarkt gemeente De Fryske Marren (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Fryske Marren

Woningmarkt De Fryske Marren

De Fryske Marren is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 192 woningen te koop en zijn er recent 175 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Fryske Marren. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 192
Woningen recent verkocht 175
Gemiddelde vraagprijs € 492.058
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Fryske Marren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Fryske Marren is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Fryske Marren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Fryske Marren.

Woningen recent verkocht in De Fryske Marren

Er zijn recent 175 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Fryske Marren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Fryske Marren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Fryske Marren. Een eengezinswoning in De Fryske Marren komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Fryske Marren

In De Fryske Marren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Fryske Marren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Fryske Marren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Fryske Marren
Binnenring: Nederland

De Fryske Marren waar ligt dat?

Woningen te koop De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Fryske Marren . Er staan momenteel 192 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Fryske Marren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Fryske Marren.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Fryske Marren

Starterswoningen in De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Fryske Marren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Fryske Marren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Fryske Marren is 3.078 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.755 euro).

Leeftijden De Fryske Marren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Fryske Marren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente De Fryske Marren

De gemeente De Fryske Marren telt 51 plaatsen.

Akmarijp Bakhuizen Balk Bantega Boornzwaag Broek Delfstrahuizen Dijken Doniaga Echten Echtenerbrug Eesterga Elahuizen Follega Goingarijp Harich Haskerhorne Idskenhuizen Joure Kolderwolde Langweer Legemeer Lemmer Mirns Nijehaske Nijemirdum Oldeouwer Oosterzee Oudega Oudehaske Oudemirdum Ouwster-Nijega Ouwsterhaule Rijs Rohel Rotstergaast Rotsterhaule Rottum Ruigahuizen Scharsterbrug Sint Nicolaasga Sintjohannesga Sloten Snikzwaag Sondel Terherne Terkaple Teroele Tjerkgaast Vegelinsoord Wijckel

Alle wijken van De Fryske Marren

De Fryske Marren bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.