logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rotsterhaule

Begrijp de huizenprijzen in Rotsterhaule met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rotsterhaule

Rotsterhaule is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotsterhaule. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 613.501 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 613.501
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Rotsterhaule

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rotsterhaule is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rotsterhaule moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rotsterhaule.

Woningen recent verkocht in Rotsterhaule

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotsterhaule. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rotsterhaule.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rotsterhaule. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rotsterhaule. Een eengezinswoning in Rotsterhaule komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rotsterhaule

In Rotsterhaule wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rotsterhaule

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rotsterhaule (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rotsterhaule

Starterswoningen in Rotsterhaule zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rotsterhaule zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rotsterhaule zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rotsterhaule? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rotsterhaule

Wil je een huis kopen in Rotsterhaule? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rotsterhaule . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rotsterhaule alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rotsterhaule.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rotsterhaule.

Bekijk alle koopwoningen in Rotsterhaule. Zoek je huurwoning in Rotsterhaule? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rotsterhaule

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rotsterhaule is 3.361 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.299 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rotsterhaule

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rotsterhaule vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rotsterhaule

Rotsterhaule bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.