De Huizenmarkt in Rotsterhaule (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rotsterhaule

Woningmarkt Rotsterhaule

Rotsterhaule is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotsterhaule. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.436 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 470.436
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Rotsterhaule

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rotsterhaule is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rotsterhaule moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rotsterhaule.

Woningen recent verkocht in Rotsterhaule

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rotsterhaule. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rotsterhaule.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rotsterhaule. Een eengezinswoning in Rotsterhaule komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rotsterhaule

In Rotsterhaule wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rotsterhaule

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rotsterhaule (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rotsterhaule
Binnenring: Nederland

Rotsterhaule waar ligt dat?

Woningen te koop Rotsterhaule

Wil je een huis kopen in Rotsterhaule? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rotsterhaule . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rotsterhaule alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rotsterhaule.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rotsterhaule. Zoek je huurwoning in Rotsterhaule? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rotsterhaule

Starterswoningen in Rotsterhaule zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rotsterhaule zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rotsterhaule zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rotsterhaule? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rotsterhaule

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rotsterhaule is 2.345 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.234 euro).

Leeftijden Rotsterhaule

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rotsterhaule vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rotsterhaule

Rotsterhaule bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.