logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rottum in Rottum

Begrijp de huizenprijzen in Rottum De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rottum De Fryske Marren

Rottum is een wijk in de plaats Rottum binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 760 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rottum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 569.550 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 569.550
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Rottum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rottum is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rottum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rottum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rottum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rottum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rottum. Een eengezinswoning in Rottum komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rottum

In Rottum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rottum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rottum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rottum De Fryske Marren

Starterswoningen in Rottum De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rottum De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rottum De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rottum De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rottum De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Rottum De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rottum De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rottum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rottum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rottum De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Rottum De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Rottum De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rottum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rottum is 4.028 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.165 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rottum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rottum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rottum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rottum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rottum

Rottum