Akmarijp in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Akmarijp

Een eerste blik op Akmarijp

Akmarijp is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Akmarijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 574.962 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 574.962
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Akmarijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Akmarijp is 90 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Akmarijp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Akmarijp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akmarijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Akmarijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Akmarijp. Een woonboerderij in Akmarijp komt het meest (57%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Akmarijp

In Akmarijp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Akmarijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Akmarijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Akmarijp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Akmarijp

Wil je een huis kopen in Akmarijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Akmarijp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Akmarijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Akmarijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Akmarijp.

Zoek je huurwoning in Akmarijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Akmarijp.

Huizenprijzen in Akmarijp

Starterswoningen in Akmarijp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Akmarijp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Akmarijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Akmarijp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Akmarijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Akmarijp is 3.357 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.232 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Akmarijp is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Akmarijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Akmarijp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Akmarijp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Akmarijp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Akmarijp

Akmarijp

Instellingen zijn opgeslagen