logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Akmarijp in Akmarijp

Begrijp de huizenprijzen in Akmarijp De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Akmarijp De Fryske Marren

Akmarijp is een wijk in de plaats Akmarijp binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akmarijp.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Akmarijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Akmarijp is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Akmarijp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akmarijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Akmarijp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Akmarijp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Akmarijp. Een woonboerderij in Akmarijp komt het meest (57%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Akmarijp

In Akmarijp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Akmarijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Akmarijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Akmarijp De Fryske Marren

Starterswoningen in Akmarijp De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Akmarijp De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Akmarijp De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Akmarijp De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Akmarijp De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Akmarijp De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Akmarijp De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Akmarijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Akmarijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Akmarijp De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Akmarijp De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Akmarijp De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Akmarijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Akmarijp is 4.501 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.788 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Akmarijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Akmarijp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Akmarijp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Akmarijp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Akmarijp

Akmarijp