logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Elahuizen

Begrijp de huizenprijzen in Elahuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elahuizen

Elahuizen is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elahuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 761.128 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 761.128
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Elahuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elahuizen is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elahuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elahuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elahuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elahuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Elahuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elahuizen. Een eengezinswoning in Elahuizen komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elahuizen

In Elahuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elahuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elahuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elahuizen

Starterswoningen in Elahuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elahuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elahuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elahuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elahuizen

Wil je een huis kopen in Elahuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elahuizen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elahuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elahuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Elahuizen. Zoek je huurwoning in Elahuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elahuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elahuizen is 3.131 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.674 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elahuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elahuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Elahuizen

Elahuizen bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.