logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lemmer in Lemmer

Begrijp de huizenprijzen in Lemmer De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lemmer De Fryske Marren

Lemmer is een wijk in de plaats Lemmer binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 10.370 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemmer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 479.737 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 479.737
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lemmer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemmer is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemmer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemmer.

Woningen recent verkocht in Lemmer

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemmer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemmer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemmer. Een eengezinswoning in Lemmer komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemmer

In Lemmer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemmer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemmer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lemmer De Fryske Marren

Starterswoningen in Lemmer De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemmer De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemmer De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lemmer De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lemmer De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Lemmer De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemmer De Fryske Marren . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemmer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemmer.

Bekijk alle koopwoningen in Lemmer De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Lemmer De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lemmer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemmer is 3.311 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.068 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lemmer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemmer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lemmer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lemmer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lemmer

Lemmer-Buitengebied Lemmer-Frieslandpark Lemmer-Kom Lemmer-Lemstervaart Lemmer-Noord Lemmer-Rienplan Lemmer-West Lemmer-Zijlroede