Lemmer in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lemmer

Een eerste blik op Lemmer

Lemmer is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 10.315 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lemmer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.339 euro.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 97
Gemiddelde vraagprijs € 419.339
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lemmer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemmer is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Lemmer kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lemmer

Er zijn recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemmer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemmer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemmer. Een eengezinswoning in Lemmer komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemmer

In Lemmer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lemmer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lemmer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lemmer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lemmer

Wil je een huis kopen in Lemmer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemmer . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemmer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemmer.

Zoek je huurwoning in Lemmer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lemmer.

Huizenprijzen in Lemmer

Starterswoningen in Lemmer zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lemmer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemmer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lemmer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lemmer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemmer is 2.408 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.364 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lemmer is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lemmer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemmer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lemmer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lemmer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lemmer

Lemmer-Buitengebied Lemmer-Frieslandpark Lemmer-Kom Lemmer-Lemstervaart Lemmer-Noord Lemmer-Rienplan Lemmer-West Lemmer-Zijlroede

Instellingen zijn opgeslagen