logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Snikzwaag in Snikzwaag

Begrijp de huizenprijzen in Snikzwaag De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Snikzwaag De Fryske Marren

Snikzwaag is een wijk in de plaats Snikzwaag binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 60 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Snikzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 618.259 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 618.259
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Snikzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Snikzwaag is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Snikzwaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Snikzwaag.

Woningen recent verkocht in Snikzwaag

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Snikzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Snikzwaag.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Snikzwaag. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Snikzwaag. Een eengezinswoning in Snikzwaag komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Snikzwaag

In Snikzwaag wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Snikzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Snikzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Snikzwaag De Fryske Marren

Starterswoningen in Snikzwaag De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Snikzwaag De Fryske Marren zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Snikzwaag De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Snikzwaag De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Snikzwaag De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Snikzwaag De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Snikzwaag De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Snikzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Snikzwaag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Snikzwaag De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Snikzwaag De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Snikzwaag De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Snikzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Snikzwaag is 4.527 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Snikzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Snikzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Snikzwaag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Snikzwaag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Snikzwaag

Snikzwaag