Snikzwaag in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Snikzwaag

Een eerste blik op Snikzwaag

Snikzwaag is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 70 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Snikzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 589.081 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 589.081
Percentage gezinnen met kinderen 58%

Verkoopduur woningen in Snikzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Snikzwaag is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Snikzwaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Snikzwaag.

Woningen recent verkocht in Snikzwaag

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Snikzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Snikzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Snikzwaag. Een eengezinswoning in Snikzwaag komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Snikzwaag

In Snikzwaag wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Snikzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Snikzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Snikzwaag
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Snikzwaag

Wil je een huis kopen in Snikzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Snikzwaag . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Snikzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Snikzwaag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Snikzwaag.

Zoek je huurwoning in Snikzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Snikzwaag.

Huizenprijzen in Snikzwaag

Starterswoningen in Snikzwaag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Snikzwaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Snikzwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Snikzwaag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Snikzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Snikzwaag is 2.769 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Snikzwaag is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Snikzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Snikzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Snikzwaag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Snikzwaag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Snikzwaag

Snikzwaag

Instellingen zijn opgeslagen