De Huizenmarkt in Ouwsterhaule (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ouwsterhaule

Woningmarkt Ouwsterhaule

Ouwsterhaule is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwsterhaule. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.511 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 349.511
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ouwsterhaule

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouwsterhaule is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouwsterhaule moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouwsterhaule.

Woningen recent verkocht in Ouwsterhaule

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwsterhaule. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouwsterhaule.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouwsterhaule. Een eengezinswoning in Ouwsterhaule komt het meest (97%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouwsterhaule

In Ouwsterhaule wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouwsterhaule

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouwsterhaule (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ouwsterhaule
Binnenring: Nederland

Ouwsterhaule waar ligt dat?

Woningen te koop Ouwsterhaule

Wil je een huis kopen in Ouwsterhaule? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouwsterhaule . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouwsterhaule alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouwsterhaule.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ouwsterhaule.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ouwsterhaule. Zoek je huurwoning in Ouwsterhaule? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ouwsterhaule

Starterswoningen in Ouwsterhaule zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouwsterhaule zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouwsterhaule zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ouwsterhaule? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ouwsterhaule

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouwsterhaule is 2.082 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.281 euro).

Leeftijden Ouwsterhaule

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouwsterhaule vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ouwsterhaule

Ouwsterhaule bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.