De Huizenmarkt in Lemmer (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lemmer

Woningmarkt Lemmer

Lemmer is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemmer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.106 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 441.106
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lemmer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemmer is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemmer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemmer.

Woningen recent verkocht in Lemmer

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemmer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemmer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemmer. Een eengezinswoning in Lemmer komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemmer

In Lemmer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemmer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemmer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lemmer
Binnenring: Nederland

Lemmer waar ligt dat?

Woningen te koop Lemmer

Wil je een huis kopen in Lemmer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemmer . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemmer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemmer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lemmer. Zoek je huurwoning in Lemmer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lemmer

Starterswoningen in Lemmer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemmer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemmer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lemmer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lemmer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemmer is 3.068 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.778 euro).

Leeftijden Lemmer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemmer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lemmer

Lemmer bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.