Lemmer in de gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lemmer

Een eerste blik op Lemmer

Lemmer is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lemmer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 414.540 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 414.540
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lemmer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemmer is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Lemmer kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lemmer

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemmer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemmer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemmer. Een eengezinswoning in Lemmer komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemmer

In Lemmer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lemmer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lemmer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lemmer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lemmer

Wil je een huis kopen in Lemmer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemmer . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemmer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemmer.

Zoek je huurwoning in Lemmer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lemmer.

Huizenprijzen in Lemmer

Starterswoningen in Lemmer zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lemmer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemmer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lemmer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lemmer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemmer is 2.399 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.349 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lemmer is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lemmer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemmer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lemmer

Lemmer bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen