logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ouwster-Nijega

Begrijp de huizenprijzen in Ouwster-Nijega met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ouwster-Nijega

Ouwster-Nijega is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwster-Nijega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 466.289 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 466.289
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ouwster-Nijega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouwster-Nijega is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouwster-Nijega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ouwster-Nijega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwster-Nijega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouwster-Nijega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ouwster-Nijega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouwster-Nijega. Een eengezinswoning in Ouwster-Nijega komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouwster-Nijega

In Ouwster-Nijega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouwster-Nijega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouwster-Nijega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ouwster-Nijega

Starterswoningen in Ouwster-Nijega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouwster-Nijega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouwster-Nijega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ouwster-Nijega? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ouwster-Nijega

Wil je een huis kopen in Ouwster-Nijega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouwster-Nijega . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouwster-Nijega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouwster-Nijega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ouwster-Nijega.

Bekijk alle koopwoningen in Ouwster-Nijega. Zoek je huurwoning in Ouwster-Nijega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ouwster-Nijega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouwster-Nijega is 2.814 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.521 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ouwster-Nijega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouwster-Nijega vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ouwster-Nijega

Ouwster-Nijega bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.