Tjerkgaast in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tjerkgaast

Een eerste blik op Tjerkgaast

Tjerkgaast is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 370 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Tjerkgaast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 383.606 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 383.606
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Tjerkgaast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tjerkgaast is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tjerkgaast moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tjerkgaast.

Woningen recent verkocht in Tjerkgaast

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tjerkgaast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tjerkgaast.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tjerkgaast. Een eengezinswoning in Tjerkgaast komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tjerkgaast

In Tjerkgaast wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tjerkgaast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tjerkgaast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tjerkgaast
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tjerkgaast

Wil je een huis kopen in Tjerkgaast? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tjerkgaast . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Tjerkgaast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tjerkgaast.

Zoek je huurwoning in Tjerkgaast? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tjerkgaast.

Huizenprijzen in Tjerkgaast

Starterswoningen in Tjerkgaast zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tjerkgaast zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tjerkgaast zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tjerkgaast? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tjerkgaast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tjerkgaast is 2.577 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Tjerkgaast is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Tjerkgaast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tjerkgaast vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tjerkgaast

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tjerkgaast? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tjerkgaast

Tjerkgaast

Instellingen zijn opgeslagen