logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tjerkgaast in Tjerkgaast

Begrijp de huizenprijzen in Tjerkgaast De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tjerkgaast De Fryske Marren

Tjerkgaast is een wijk in de plaats Tjerkgaast binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tjerkgaast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 857.425 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 857.425
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Tjerkgaast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tjerkgaast is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tjerkgaast moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tjerkgaast.

Woningen recent verkocht in Tjerkgaast

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tjerkgaast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tjerkgaast.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tjerkgaast. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tjerkgaast. Een eengezinswoning in Tjerkgaast komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tjerkgaast

In Tjerkgaast wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tjerkgaast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tjerkgaast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tjerkgaast De Fryske Marren

Starterswoningen in Tjerkgaast De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tjerkgaast De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tjerkgaast De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tjerkgaast De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tjerkgaast De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Tjerkgaast De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tjerkgaast De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tjerkgaast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tjerkgaast.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tjerkgaast De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Tjerkgaast De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Tjerkgaast De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tjerkgaast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tjerkgaast is 2.694 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.828 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tjerkgaast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tjerkgaast vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tjerkgaast

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tjerkgaast? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tjerkgaast

Tjerkgaast