De Huizenmarkt in Akmarijp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Akmarijp

Woningmarkt Akmarijp

Akmarijp is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akmarijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.246.149 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.246.149
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Akmarijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Akmarijp is 102 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Akmarijp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Akmarijp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akmarijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Akmarijp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Akmarijp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Akmarijp. Een woonboerderij in Akmarijp komt het meest (57%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Akmarijp

In Akmarijp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Akmarijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Akmarijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Akmarijp
Binnenring: Nederland

Akmarijp waar ligt dat?

Woningen te koop Akmarijp

Wil je een huis kopen in Akmarijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Akmarijp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Akmarijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Akmarijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Akmarijp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Akmarijp. Zoek je huurwoning in Akmarijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Akmarijp

Starterswoningen in Akmarijp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Akmarijp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Akmarijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Akmarijp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Akmarijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Akmarijp is 4.501 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.788 euro).

Leeftijden Akmarijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Akmarijp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Akmarijp

Akmarijp bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.