Delfstrahuizen in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Delfstrahuizen

Een eerste blik op Delfstrahuizen

Delfstrahuizen is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 390 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Delfstrahuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 603.217 euro.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 603.217
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Delfstrahuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfstrahuizen is 126 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delfstrahuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Delfstrahuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfstrahuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfstrahuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Delfstrahuizen. Een eengezinswoning in Delfstrahuizen komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Delfstrahuizen

In Delfstrahuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Delfstrahuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Delfstrahuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Delfstrahuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Delfstrahuizen

Wil je een huis kopen in Delfstrahuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delfstrahuizen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfstrahuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfstrahuizen.

Zoek je huurwoning in Delfstrahuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Delfstrahuizen.

Huizenprijzen in Delfstrahuizen

Starterswoningen in Delfstrahuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Delfstrahuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Delfstrahuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Delfstrahuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Delfstrahuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfstrahuizen is 1.557 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.371 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Delfstrahuizen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Delfstrahuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delfstrahuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Delfstrahuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Delfstrahuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Delfstrahuizen

Delfstrahuizen-Buitengebied Delfstrahuizen-Kom

Instellingen zijn opgeslagen