Nijemirdum in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nijemirdum

Een eerste blik op Nijemirdum

Nijemirdum is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 550 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nijemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 583.907 euro.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 583.907
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nijemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijemirdum is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijemirdum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijemirdum

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijemirdum. Een eengezinswoning in Nijemirdum komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijemirdum

In Nijemirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nijemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nijemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijemirdum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nijemirdum

Wil je een huis kopen in Nijemirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijemirdum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijemirdum.

Zoek je huurwoning in Nijemirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nijemirdum.

Huizenprijzen in Nijemirdum

Starterswoningen in Nijemirdum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijemirdum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijemirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijemirdum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijemirdum is 2.856 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.560 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nijemirdum is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nijemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijemirdum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijemirdum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijemirdum

Nijemirdum

Instellingen zijn opgeslagen