Huizenmarkt Nijemirdum in Nijemirdum (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijemirdum

Woningmarkt Nijemirdum

Nijemirdum is een wijk in de plaats Nijemirdum binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 550 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.060.401 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.060.401
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nijemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijemirdum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijemirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijemirdum.

Woningen recent verkocht in Nijemirdum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijemirdum. Een eengezinswoning in Nijemirdum komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijemirdum

In Nijemirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijemirdum
Binnenring: Nederland

Nijemirdum waar ligt dat?

Woningen te koop Nijemirdum

Wil je een huis kopen in Nijemirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijemirdum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijemirdum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijemirdum. Zoek je huurwoning in Nijemirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijemirdum

Starterswoningen in Nijemirdum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijemirdum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijemirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijemirdum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijemirdum is 2.121 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.483 euro).

Leeftijden Nijemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijemirdum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijemirdum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijemirdum

Nijemirdum