logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nijemirdum in Nijemirdum

Begrijp de huizenprijzen in Nijemirdum De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijemirdum De Fryske Marren

Nijemirdum is een wijk in de plaats Nijemirdum binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 560 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.052.311 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.052.311
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nijemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijemirdum is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijemirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijemirdum.

Woningen recent verkocht in Nijemirdum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijemirdum. Een eengezinswoning in Nijemirdum komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijemirdum

In Nijemirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijemirdum De Fryske Marren

Starterswoningen in Nijemirdum De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijemirdum De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijemirdum De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijemirdum De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijemirdum De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Nijemirdum De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijemirdum De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijemirdum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijemirdum De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Nijemirdum De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Nijemirdum De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijemirdum is 3.001 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.211 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijemirdum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijemirdum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijemirdum

Nijemirdum