logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sinjohannesga in Sintjohannesga

Begrijp de huizenprijzen in Sinjohannesga De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sinjohannesga De Fryske Marren

Sinjohannesga is een wijk in de plaats Sintjohannesga binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinjohannesga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 346.979 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 346.979
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Sinjohannesga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sinjohannesga is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sinjohannesga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sinjohannesga.

Woningen recent verkocht in Sinjohannesga

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinjohannesga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sinjohannesga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sinjohannesga. Een eengezinswoning in Sinjohannesga komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sinjohannesga

In Sinjohannesga wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sinjohannesga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sinjohannesga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sinjohannesga De Fryske Marren

Starterswoningen in Sinjohannesga De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sinjohannesga De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sinjohannesga De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sinjohannesga De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sinjohannesga De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Sinjohannesga De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sinjohannesga De Fryske Marren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sinjohannesga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sinjohannesga.

Bekijk alle koopwoningen in Sinjohannesga De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Sinjohannesga De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sinjohannesga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sinjohannesga is 3.074 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.242 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sinjohannesga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sinjohannesga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sinjohannesga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sinjohannesga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sinjohannesga

Sintjohannesga