Huizenmarkt Sinjohannesga in Sintjohannesga (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sinjohannesga

Woningmarkt Sinjohannesga

Sinjohannesga is een wijk in de plaats Sintjohannesga binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.260 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinjohannesga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 380.380 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 380.380
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Sinjohannesga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sinjohannesga is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sinjohannesga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sinjohannesga.

Woningen recent verkocht in Sinjohannesga

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinjohannesga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sinjohannesga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sinjohannesga. Een eengezinswoning in Sinjohannesga komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sinjohannesga

In Sinjohannesga wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sinjohannesga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sinjohannesga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sinjohannesga
Binnenring: Nederland

Sinjohannesga waar ligt dat?

Woningen te koop Sinjohannesga

Wil je een huis kopen in Sinjohannesga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sinjohannesga . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sinjohannesga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sinjohannesga.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sinjohannesga. Zoek je huurwoning in Sinjohannesga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sinjohannesga

Starterswoningen in Sinjohannesga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sinjohannesga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sinjohannesga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sinjohannesga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sinjohannesga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sinjohannesga is 3.067 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.617 euro).

Leeftijden Sinjohannesga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sinjohannesga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sinjohannesga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sinjohannesga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sinjohannesga

Sintjohannesga