logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goingarijp

Begrijp de huizenprijzen in Goingarijp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goingarijp

Goingarijp is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goingarijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 469.937 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 469.937
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Goingarijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goingarijp is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goingarijp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goingarijp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goingarijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goingarijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goingarijp. Een eengezinswoning in Goingarijp komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goingarijp

In Goingarijp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goingarijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goingarijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goingarijp

Starterswoningen in Goingarijp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goingarijp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goingarijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goingarijp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goingarijp

Wil je een huis kopen in Goingarijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goingarijp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goingarijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goingarijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Goingarijp.

Bekijk alle koopwoningen in Goingarijp. Zoek je huurwoning in Goingarijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goingarijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goingarijp is 3.252 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.524 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goingarijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goingarijp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goingarijp

Goingarijp bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.