De Huizenmarkt in Goingarijp (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Goingarijp

Woningmarkt Goingarijp

Goingarijp is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goingarijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.096 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 471.096
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Goingarijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goingarijp is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goingarijp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goingarijp

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goingarijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goingarijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goingarijp. Een eengezinswoning in Goingarijp komt het meest (87%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goingarijp

In Goingarijp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goingarijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goingarijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goingarijp
Binnenring: Nederland

Goingarijp waar ligt dat?

Woningen te koop Goingarijp

Wil je een huis kopen in Goingarijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goingarijp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Goingarijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goingarijp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Goingarijp. Zoek je huurwoning in Goingarijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Goingarijp

Starterswoningen in Goingarijp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goingarijp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goingarijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goingarijp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goingarijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goingarijp is 2.978 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.737 euro).

Leeftijden Goingarijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goingarijp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Goingarijp

Goingarijp bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.