logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Terherne in Terherne

Begrijp de huizenprijzen in Terherne De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Terherne De Fryske Marren

Terherne is een wijk in de plaats Terherne binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terherne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 517.313 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 517.313
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Terherne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terherne is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terherne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Terherne

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terherne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terherne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terherne. Een eengezinswoning in Terherne komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terherne

In Terherne wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terherne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terherne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Terherne De Fryske Marren

Starterswoningen in Terherne De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Terherne De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terherne De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Terherne De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Terherne De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Terherne De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terherne De Fryske Marren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Terherne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terherne.

Bekijk alle koopwoningen in Terherne De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Terherne De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Terherne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terherne is 2.037 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Terherne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terherne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terherne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terherne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terherne

Terherne