Terherne in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Terherne

Een eerste blik op Terherne

Terherne is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Terherne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 389.260 euro.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 389.260
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Terherne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terherne is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terherne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Terherne

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terherne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terherne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terherne. Een eengezinswoning in Terherne komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terherne

In Terherne wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Terherne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Terherne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terherne
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Terherne

Wil je een huis kopen in Terherne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terherne . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terherne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terherne.

Zoek je huurwoning in Terherne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Terherne.

Huizenprijzen in Terherne

Starterswoningen in Terherne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Terherne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terherne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terherne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terherne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terherne is 3.211 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.020 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Terherne is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Terherne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terherne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terherne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terherne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terherne

Terherne

Instellingen zijn opgeslagen