logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Terkaple in Terkaple

Begrijp de huizenprijzen in Terkaple De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Terkaple De Fryske Marren

Terkaple is een wijk in de plaats Terkaple binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 225 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terkaple. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 314.914 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 314.914
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Terkaple

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terkaple is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terkaple moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terkaple.

Woningen recent verkocht in Terkaple

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terkaple. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terkaple.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Terkaple. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terkaple. Een eengezinswoning in Terkaple komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terkaple

In Terkaple wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terkaple

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terkaple (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Terkaple De Fryske Marren

Starterswoningen in Terkaple De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Terkaple De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terkaple De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Terkaple De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Terkaple De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Terkaple De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terkaple De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terkaple alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terkaple.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Terkaple De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Terkaple De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Terkaple De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Terkaple

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terkaple is 3.097 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.773 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Terkaple

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terkaple vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terkaple

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terkaple? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terkaple

Terkaple