Terkaple in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Terkaple

Een eerste blik op Terkaple

Terkaple is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 230 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Terkaple. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 217.057 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 217.057
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Terkaple

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terkaple is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Terkaple kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Terkaple

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terkaple. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terkaple.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terkaple. Een eengezinswoning in Terkaple komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terkaple

In Terkaple wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Terkaple

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Terkaple (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terkaple
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Terkaple

Wil je een huis kopen in Terkaple? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terkaple . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terkaple alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terkaple.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Terkaple.

Zoek je huurwoning in Terkaple? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Terkaple.

Huizenprijzen in Terkaple

Starterswoningen in Terkaple zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Terkaple zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terkaple zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terkaple? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terkaple

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terkaple is 2.389 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Terkaple is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Terkaple

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terkaple vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terkaple

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terkaple? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terkaple

Terkaple

Instellingen zijn opgeslagen