logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Idskenhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Idskenhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Idskenhuizen

Idskenhuizen is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idskenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 313.524 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 313.524
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Idskenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Idskenhuizen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Idskenhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Idskenhuizen.

Woningen recent verkocht in Idskenhuizen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idskenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Idskenhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Idskenhuizen. Een eengezinswoning in Idskenhuizen komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Idskenhuizen

In Idskenhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Idskenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Idskenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Idskenhuizen

Starterswoningen in Idskenhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Idskenhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Idskenhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Idskenhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Idskenhuizen

Wil je een huis kopen in Idskenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Idskenhuizen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Idskenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Idskenhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Idskenhuizen. Zoek je huurwoning in Idskenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Idskenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Idskenhuizen is 2.690 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.291 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Idskenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Idskenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Idskenhuizen

Idskenhuizen bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.