Haskerhorne in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haskerhorne

Een eerste blik op Haskerhorne

Haskerhorne is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 570 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Haskerhorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.451 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 431.451
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Haskerhorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haskerhorne is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haskerhorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haskerhorne.

Woningen recent verkocht in Haskerhorne

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haskerhorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haskerhorne. Een eengezinswoning in Haskerhorne komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haskerhorne

In Haskerhorne wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haskerhorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haskerhorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haskerhorne
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Haskerhorne

Wil je een huis kopen in Haskerhorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haskerhorne . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haskerhorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haskerhorne.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haskerhorne.

Zoek je huurwoning in Haskerhorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Haskerhorne.

Huizenprijzen in Haskerhorne

Starterswoningen in Haskerhorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haskerhorne zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haskerhorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haskerhorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haskerhorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haskerhorne is 1.869 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.763 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Haskerhorne is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Haskerhorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haskerhorne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haskerhorne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haskerhorne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haskerhorne

Haskerhorne

Instellingen zijn opgeslagen