Huizenmarkt Haskerhorne in Oudehaske (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haskerhorne

Woningmarkt Haskerhorne

Haskerhorne is een wijk in de plaats Oudehaske binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 570 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 306.340 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 306.340
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Haskerhorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haskerhorne is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haskerhorne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haskerhorne

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haskerhorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haskerhorne. Een eengezinswoning in Haskerhorne komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haskerhorne

In Haskerhorne wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haskerhorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haskerhorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haskerhorne
Binnenring: Nederland

Haskerhorne waar ligt dat?

Woningen te koop Haskerhorne

Wil je een huis kopen in Haskerhorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haskerhorne . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haskerhorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haskerhorne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haskerhorne. Zoek je huurwoning in Haskerhorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haskerhorne

Starterswoningen in Haskerhorne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haskerhorne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haskerhorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haskerhorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haskerhorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haskerhorne is 2.776 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.386 euro).

Leeftijden Haskerhorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haskerhorne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haskerhorne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haskerhorne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haskerhorne

Haskerhorne