Langweer in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Langweer

Een eerste blik op Langweer

Langweer is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.110 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Langweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 447.335 euro.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 447.335
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Langweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langweer is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langweer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Langweer

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langweer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langweer. Een eengezinswoning in Langweer komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langweer

In Langweer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Langweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Langweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langweer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Langweer

Wil je een huis kopen in Langweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langweer . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langweer.

Zoek je huurwoning in Langweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Langweer.

Huizenprijzen in Langweer

Starterswoningen in Langweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langweer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langweer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langweer is 2.422 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.401 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Langweer is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Langweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langweer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Langweer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Langweer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Langweer

Langweer

Instellingen zijn opgeslagen