logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Echten in Echten

Begrijp de huizenprijzen in Echten De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Echten De Fryske Marren

Echten is een wijk in de plaats Echten binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.208 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 525.208
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Echten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echten is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Echten

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echten.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Echten. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echten. Een eengezinswoning in Echten komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echten

In Echten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Echten De Fryske Marren

Starterswoningen in Echten De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echten De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echten De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Echten De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Echten De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Echten De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echten De Fryske Marren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echten.

Bekijk alle koopwoningen in Echten De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Echten De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Echten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echten is 3.068 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.662 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Echten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Echten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Echten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Echten

Echten