Echten in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Echten

Een eerste blik op Echten

Echten is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 235 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Echten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 562.360 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 562.360
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Echten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echten is 116 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Echten

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echten. Een eengezinswoning in Echten komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echten

In Echten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Echten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Echten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Echten
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Echten

Wil je een huis kopen in Echten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echten.

Zoek je huurwoning in Echten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Echten.

Huizenprijzen in Echten

Starterswoningen in Echten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Echten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Echten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echten is 2.000 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Echten is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Echten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Echten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Echten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Echten

Echten

Instellingen zijn opgeslagen