De Huizenmarkt in Oudemirdum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oudemirdum

Woningmarkt Oudemirdum

Oudemirdum is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 608.154 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 608.154
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oudemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudemirdum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudemirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudemirdum.

Woningen recent verkocht in Oudemirdum

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudemirdum. Een eengezinswoning in Oudemirdum komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudemirdum

In Oudemirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudemirdum
Binnenring: Nederland

Oudemirdum waar ligt dat?

Woningen te koop Oudemirdum

Wil je een huis kopen in Oudemirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudemirdum . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudemirdum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oudemirdum. Zoek je huurwoning in Oudemirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oudemirdum

Starterswoningen in Oudemirdum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudemirdum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudemirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudemirdum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudemirdum is 2.737 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.976 euro).

Leeftijden Oudemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudemirdum

Oudemirdum bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.