logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudemirdum

Begrijp de huizenprijzen in Oudemirdum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudemirdum

Oudemirdum is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 587.993 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 587.993
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oudemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudemirdum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudemirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudemirdum.

Woningen recent verkocht in Oudemirdum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudemirdum. Een eengezinswoning in Oudemirdum komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudemirdum

In Oudemirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudemirdum

Starterswoningen in Oudemirdum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudemirdum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudemirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudemirdum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudemirdum

Wil je een huis kopen in Oudemirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudemirdum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudemirdum.

Bekijk alle koopwoningen in Oudemirdum. Zoek je huurwoning in Oudemirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudemirdum is 3.366 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.956 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudemirdum

Oudemirdum bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.