logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sloten in Sloten

Begrijp de huizenprijzen in Sloten De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sloten De Fryske Marren

Sloten is een wijk in de plaats Sloten binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 715 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sloten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 652.366 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 652.366
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Sloten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sloten is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sloten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sloten

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sloten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sloten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sloten. Een eengezinswoning in Sloten komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sloten

In Sloten wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sloten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sloten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sloten De Fryske Marren

Starterswoningen in Sloten De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sloten De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sloten De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sloten De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sloten De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Sloten De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sloten De Fryske Marren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sloten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sloten.

Bekijk alle koopwoningen in Sloten De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Sloten De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sloten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sloten is 3.320 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.869 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sloten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sloten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sloten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sloten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sloten

Sloten