logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wijckel in Wijckel

Begrijp de huizenprijzen in Wijckel De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wijckel De Fryske Marren

Wijckel is een wijk in de plaats Wijckel binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 645 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijckel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 546.786 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 546.786
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Wijckel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijckel is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijckel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijckel.

Woningen recent verkocht in Wijckel

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijckel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijckel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijckel. Een eengezinswoning in Wijckel komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijckel

In Wijckel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijckel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijckel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wijckel De Fryske Marren

Starterswoningen in Wijckel De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wijckel De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijckel De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wijckel De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wijckel De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Wijckel De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijckel De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijckel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijckel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wijckel De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Wijckel De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Wijckel De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wijckel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijckel is 3.232 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.571 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wijckel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijckel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wijckel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wijckel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wijckel

Wijckel