Wijckel in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wijckel

Een eerste blik op Wijckel

Wijckel is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 630 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wijckel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 385.719 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 385.719
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Wijckel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijckel is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijckel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wijckel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijckel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijckel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijckel. Een eengezinswoning in Wijckel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijckel

In Wijckel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wijckel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wijckel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijckel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wijckel

Wil je een huis kopen in Wijckel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijckel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijckel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijckel.

Zoek je huurwoning in Wijckel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wijckel.

Huizenprijzen in Wijckel

Starterswoningen in Wijckel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijckel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijckel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijckel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijckel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijckel is 2.171 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.060 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wijckel is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wijckel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijckel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wijckel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wijckel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wijckel

Wijckel

Instellingen zijn opgeslagen