De Huizenmarkt in Broek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Broek

Woningmarkt Broek

Broek is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 614.927 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 614.927
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Broek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broek is 94 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Broek

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broek. Een eengezinswoning in Broek komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broek

In Broek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broek
Binnenring: Nederland

Broek waar ligt dat?

Woningen te koop Broek

Wil je een huis kopen in Broek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broek . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Broek. Zoek je huurwoning in Broek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Broek

Starterswoningen in Broek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Broek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broek is 3.172 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.858 euro).

Leeftijden Broek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Broek

Broek bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.