Huizenmarkt Rijs in Rijs (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijs

Woningmarkt Rijs

Rijs is een wijk in de plaats Rijs binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijs. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 461.921 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 461.921
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rijs

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijs is 102 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijs kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rijs

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijs. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijs.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rijs. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijs. Een eengezinswoning in Rijs komt het meest (53%) voor. Daarna komt een bungalow met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijs

In Rijs wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijs

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijs (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijs
Binnenring: Nederland

Rijs waar ligt dat?

Woningen te koop Rijs

Wil je een huis kopen in Rijs? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijs . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijs alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijs.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijs. Zoek je huurwoning in Rijs? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijs

Starterswoningen in Rijs zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijs zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijs zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijs? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijs

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijs is 3.285 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.859 euro).

Leeftijden Rijs

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijs vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rijs

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rijs? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rijs

Rijs