Rijs in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rijs

Een eerste blik op Rijs

Rijs is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Rijs. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 245.000 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 245.000
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rijs

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijs is 84 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijs kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rijs

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijs. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijs.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rijs. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijs. Een eengezinswoning in Rijs komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bungalow met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijs

In Rijs wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rijs

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rijs (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijs
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rijs

Wil je een huis kopen in Rijs? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijs . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijs alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijs.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rijs.

Zoek je huurwoning in Rijs? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rijs.

Huizenprijzen in Rijs

Starterswoningen in Rijs zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijs zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijs zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijs? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijs

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijs is 2.038 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rijs is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rijs

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijs vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rijs

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rijs? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rijs

Rijs

Instellingen zijn opgeslagen