Oudega in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oudega

Een eerste blik op Oudega

Oudega is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 275 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oudega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.612 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 285.612
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oudega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudega is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudega

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudega. Een eengezinswoning in Oudega komt het meest (87%) voor. Daarna komt een landhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudega

In Oudega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oudega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oudega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudega
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oudega

Wil je een huis kopen in Oudega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudega . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oudega.

Zoek je huurwoning in Oudega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oudega.

Huizenprijzen in Oudega

Starterswoningen in Oudega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudega is 1.724 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oudega is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oudega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudega

Oudega

Instellingen zijn opgeslagen