logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oudega in Oudega

Begrijp de huizenprijzen in Oudega De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudega De Fryske Marren

Oudega is een wijk in de plaats Oudega binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 285 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 340.566 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 340.566
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oudega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudega is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oudega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudega. Een eengezinswoning in Oudega komt het meest (91%) voor. Daarna komt een landhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudega

In Oudega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudega De Fryske Marren

Starterswoningen in Oudega De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudega De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudega De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudega De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudega De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Oudega De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudega De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oudega De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Oudega De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Oudega De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudega is 2.601 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.365 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudega

Oudega