Idskenhuizen in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Idskenhuizen

Een eerste blik op Idskenhuizen

Idskenhuizen is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 490 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Idskenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 175.690 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 175.690
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Idskenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Idskenhuizen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Idskenhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Idskenhuizen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idskenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Idskenhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Idskenhuizen. Een eengezinswoning in Idskenhuizen komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Idskenhuizen

In Idskenhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Idskenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Idskenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Idskenhuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Idskenhuizen

Wil je een huis kopen in Idskenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Idskenhuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Idskenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Idskenhuizen.

Zoek je huurwoning in Idskenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Idskenhuizen.

Huizenprijzen in Idskenhuizen

Starterswoningen in Idskenhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Idskenhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Idskenhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Idskenhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Idskenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Idskenhuizen is 1.476 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.446 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Idskenhuizen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Idskenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Idskenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Idskenhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Idskenhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Idskenhuizen

Idskenhuizen

Instellingen zijn opgeslagen