logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Idskenhuizen in Idskenhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Idskenhuizen De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Idskenhuizen De Fryske Marren

Idskenhuizen is een wijk in de plaats Idskenhuizen binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 500 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idskenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 314.289 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 314.289
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Idskenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Idskenhuizen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Idskenhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Idskenhuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idskenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Idskenhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Idskenhuizen. Een eengezinswoning in Idskenhuizen komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Idskenhuizen

In Idskenhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Idskenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Idskenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Idskenhuizen De Fryske Marren

Starterswoningen in Idskenhuizen De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Idskenhuizen De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Idskenhuizen De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Idskenhuizen De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Idskenhuizen De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Idskenhuizen De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Idskenhuizen De Fryske Marren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Idskenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Idskenhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Idskenhuizen De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Idskenhuizen De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Idskenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Idskenhuizen is 2.754 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.496 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Idskenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Idskenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Idskenhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Idskenhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Idskenhuizen

Idskenhuizen