Ouwsterhaule in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ouwsterhaule

Een eerste blik op Ouwsterhaule

Ouwsterhaule is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 340 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ouwsterhaule. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 232.773 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 232.773
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Ouwsterhaule

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouwsterhaule is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouwsterhaule moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouwsterhaule.

Woningen recent verkocht in Ouwsterhaule

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwsterhaule. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouwsterhaule.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouwsterhaule. Een eengezinswoning in Ouwsterhaule komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Ouwsterhaule

In Ouwsterhaule wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ouwsterhaule

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ouwsterhaule (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ouwsterhaule
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ouwsterhaule

Wil je een huis kopen in Ouwsterhaule? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouwsterhaule . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouwsterhaule alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouwsterhaule.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ouwsterhaule.

Zoek je huurwoning in Ouwsterhaule? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ouwsterhaule.

Huizenprijzen in Ouwsterhaule

Starterswoningen in Ouwsterhaule zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouwsterhaule zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouwsterhaule zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ouwsterhaule? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ouwsterhaule

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouwsterhaule is 2.186 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ouwsterhaule is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ouwsterhaule

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouwsterhaule vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ouwsterhaule

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ouwsterhaule? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ouwsterhaule

Ouwsterhaule

Instellingen zijn opgeslagen