Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sintjohannesga

Begrijp de huizenprijzen in Sintjohannesga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sintjohannesga

Sintjohannesga is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sintjohannesga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 342.765 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 342.765
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sintjohannesga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sintjohannesga is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sintjohannesga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sintjohannesga.

Woningen recent verkocht in Sintjohannesga

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sintjohannesga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sintjohannesga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sintjohannesga. Een eengezinswoning in Sintjohannesga komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sintjohannesga

In Sintjohannesga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sintjohannesga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sintjohannesga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sintjohannesga

Starterswoningen in Sintjohannesga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sintjohannesga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sintjohannesga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sintjohannesga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sintjohannesga

Wil je een huis kopen in Sintjohannesga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sintjohannesga . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sintjohannesga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sintjohannesga.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sintjohannesga.

Bekijk alle koopwoningen in Sintjohannesga. Zoek je huurwoning in Sintjohannesga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sintjohannesga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sintjohannesga is 2.290 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.585 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sintjohannesga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sintjohannesga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sintjohannesga

Sintjohannesga bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.