logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boornzwaag in Boornzwaag

Begrijp de huizenprijzen in Boornzwaag De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boornzwaag De Fryske Marren

Boornzwaag is een wijk in de plaats Boornzwaag binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 100 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boornzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 447.998 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 447.998
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Boornzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boornzwaag is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boornzwaag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boornzwaag

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boornzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boornzwaag.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boornzwaag. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boornzwaag. Een eengezinswoning in Boornzwaag komt het meest (48%) voor. Daarna komt een bungalow met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boornzwaag

In Boornzwaag wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boornzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boornzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boornzwaag De Fryske Marren

Starterswoningen in Boornzwaag De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boornzwaag De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boornzwaag De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boornzwaag De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boornzwaag De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Boornzwaag De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boornzwaag De Fryske Marren . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boornzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boornzwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Boornzwaag De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Boornzwaag De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boornzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boornzwaag is 4.502 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.041 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boornzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boornzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boornzwaag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boornzwaag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boornzwaag

Boornzwaag