Boornzwaag in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boornzwaag

Een eerste blik op Boornzwaag

Boornzwaag is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Boornzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 633.852 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 633.852
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Boornzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boornzwaag is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boornzwaag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boornzwaag

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boornzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boornzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boornzwaag. Een eengezinswoning in Boornzwaag komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boornzwaag

In Boornzwaag wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Boornzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Boornzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boornzwaag
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Boornzwaag

Wil je een huis kopen in Boornzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boornzwaag . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Boornzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boornzwaag.

Zoek je huurwoning in Boornzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Boornzwaag.

Huizenprijzen in Boornzwaag

Starterswoningen in Boornzwaag zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Boornzwaag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boornzwaag zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boornzwaag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boornzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boornzwaag is 3.037 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.492 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Boornzwaag is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Boornzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boornzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boornzwaag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boornzwaag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boornzwaag

Boornzwaag

Instellingen zijn opgeslagen