Huizenmarkt Vegelinsoord in Vegelinsoord (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vegelinsoord

Woningmarkt Vegelinsoord

Vegelinsoord is een wijk in de plaats Vegelinsoord binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 405 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vegelinsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 433.422 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 433.422
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vegelinsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vegelinsoord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vegelinsoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vegelinsoord.

Woningen recent verkocht in Vegelinsoord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vegelinsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vegelinsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vegelinsoord. Een eengezinswoning in Vegelinsoord komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vegelinsoord

In Vegelinsoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vegelinsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vegelinsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vegelinsoord
Binnenring: Nederland

Vegelinsoord waar ligt dat?

Woningen te koop Vegelinsoord

Wil je een huis kopen in Vegelinsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vegelinsoord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vegelinsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vegelinsoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vegelinsoord. Zoek je huurwoning in Vegelinsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vegelinsoord

Starterswoningen in Vegelinsoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vegelinsoord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vegelinsoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vegelinsoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vegelinsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vegelinsoord is 3.184 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.966 euro).

Leeftijden Vegelinsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vegelinsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vegelinsoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vegelinsoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vegelinsoord

Vegelinsoord