logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ruigahuizen in Ruigahuizen

Begrijp de huizenprijzen in Ruigahuizen De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ruigahuizen De Fryske Marren

Ruigahuizen is een wijk in de plaats Ruigahuizen binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruigahuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 629.904 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 629.904
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ruigahuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ruigahuizen is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ruigahuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ruigahuizen.

Woningen recent verkocht in Ruigahuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruigahuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ruigahuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ruigahuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ruigahuizen. Een woonboerderij in Ruigahuizen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ruigahuizen

In Ruigahuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ruigahuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ruigahuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ruigahuizen De Fryske Marren

Starterswoningen in Ruigahuizen De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ruigahuizen De Fryske Marren zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ruigahuizen De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ruigahuizen De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ruigahuizen De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Ruigahuizen De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ruigahuizen De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ruigahuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ruigahuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ruigahuizen De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Ruigahuizen De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Ruigahuizen De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ruigahuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ruigahuizen is 4.166 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ruigahuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ruigahuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ruigahuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ruigahuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ruigahuizen

Ruigahuizen