logo Huispedia

Volg Huispedia in het nieuws

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws rondom Huispedia? Vul dan je gegevens in en klik op aanmelden.

Naam moet minimaal twee karakters bevatten
Het e-mailadres lijkt niet te kloppen

Huispedia nieuws.


Onze publicaties zijn altijd vers van de pers. Weet zo altijd hoe Huispedia ervoor staat.

Huispedia voor derde jaar op rij verkozen tot Website van het Jaar

Huispedia is voor het derde jaar op rij verkozen tot Populairste Website van het Jaar in de categorie ‘Huisvesting’. Bij de jaarlijkse verkiezing wordt zowel populariteit als kwaliteit gemeten.

23 nov. 2023

Starters het slechtst af met Christenunie, DENK wil het meest helpen

De verkiezingen komen eraan, het is tijd om te stemmen. Hoe gaat iedere partij ervoor zorgen dat starters een betaalbare woning kunnen kopen? Alle antwoorden in een simpel overzicht.

20 nov. 2023

Niet ieder biedlogboek gaat gesjoemel in het biedproces tegen

Wie op een huis biedt, kan na afloop een online biedlogboek krijgen. Doel: een eerlijker biedproces voor iedereen. Vereniging Eigen Huis vroeg Huispedia: gaat het bieden met zo'n biedlogboek écht eerlijker?

23 okt. 2023

Huispedia pakt door voor gezamenlijke standaard biedlogboek

Sinds 1 januari 2023 is het biedlogboek ingevoerd om het biedproces eerlijker te maken. Helaas ervaren kopers nog niet dat het biedproces écht transparanter is. Huispedia maakt zich hard voor één strenge, gezamenlijke standaard.

27 sep. 2023

Huispedia wederom verkozen tot Populairste Website van het Jaar

Huispedia is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Populairste Website van het Jaar 2022 in de categorie ‘Huisvesting’. Bij de jaarlijkse verkiezing, die wordt georganiseerd door onderzoeksbureau Multiscope en Emerce, wordt zowel populariteit als kwaliteit gemeten.

9 dec. 2022

Gezamenlijk achter een biedlogboek door onafhankelijke derde partij

Gisteren is het verbeterplan ‘Vertrouwen in het koopproces’ ondertekend door het ministerie van Binnenlandse Zaken, VEH en de makelaarsorganisatie. Het koopproces van een woning moet duidelijker en transparanter. Het plan is een stap om consumenten weer vertrouwen in het koopproces terug te geven.

17 feb. 2022

Huispedia verkozen als Populairste website van het jaar 2021

Huispedia is verkozen als Populairste website van het jaar 2021 in de categorie ‘Huisvesting’. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Multiscope in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

9 dec. 2021

Wil je op de hoogte blijven?