logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Goingarijp in Goingarijp

Begrijp de huizenprijzen in Goingarijp De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goingarijp De Fryske Marren

Goingarijp is een wijk in de plaats Goingarijp binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 245 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goingarijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.905 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 469.905
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Goingarijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goingarijp is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goingarijp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goingarijp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goingarijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goingarijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goingarijp. Een eengezinswoning in Goingarijp komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goingarijp

In Goingarijp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goingarijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goingarijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goingarijp De Fryske Marren

Starterswoningen in Goingarijp De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goingarijp De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goingarijp De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goingarijp De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goingarijp De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Goingarijp De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goingarijp De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goingarijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goingarijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Goingarijp De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Goingarijp De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Goingarijp De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goingarijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goingarijp is 3.252 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.524 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goingarijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goingarijp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Goingarijp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Goingarijp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Goingarijp

Goingarijp