Goingarijp in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Goingarijp

Een eerste blik op Goingarijp

Goingarijp is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 260 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Goingarijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 511.526 euro.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 511.526
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Goingarijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goingarijp is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goingarijp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goingarijp.

Woningen recent verkocht in Goingarijp

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goingarijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goingarijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goingarijp. Een eengezinswoning in Goingarijp komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goingarijp

In Goingarijp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Goingarijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Goingarijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goingarijp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Goingarijp

Wil je een huis kopen in Goingarijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goingarijp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goingarijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goingarijp.

Zoek je huurwoning in Goingarijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Goingarijp.

Huizenprijzen in Goingarijp

Starterswoningen in Goingarijp zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Goingarijp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goingarijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goingarijp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goingarijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goingarijp is 2.991 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.770 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Goingarijp is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Goingarijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goingarijp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Goingarijp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Goingarijp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Goingarijp

Goingarijp

Instellingen zijn opgeslagen