Huizenmarkt Bakhuizen in Bakhuizen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bakhuizen

Woningmarkt Bakhuizen

Bakhuizen is een wijk in de plaats Bakhuizen binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.065 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 296.431 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 296.431
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bakhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bakhuizen is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bakhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bakhuizen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bakhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bakhuizen. Een eengezinswoning in Bakhuizen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bakhuizen

In Bakhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bakhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bakhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bakhuizen
Binnenring: Nederland

Bakhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Bakhuizen

Wil je een huis kopen in Bakhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bakhuizen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bakhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bakhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bakhuizen. Zoek je huurwoning in Bakhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bakhuizen

Starterswoningen in Bakhuizen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bakhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bakhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bakhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bakhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bakhuizen is 2.565 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.371 euro).

Leeftijden Bakhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bakhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bakhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bakhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bakhuizen

Bakhuizen