logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bakhuizen in Bakhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Bakhuizen De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bakhuizen De Fryske Marren

Bakhuizen is een wijk in de plaats Bakhuizen binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.030 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 303.354 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 303.354
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Bakhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bakhuizen is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bakhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bakhuizen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bakhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bakhuizen. Een eengezinswoning in Bakhuizen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bakhuizen

In Bakhuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bakhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bakhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bakhuizen De Fryske Marren

Starterswoningen in Bakhuizen De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bakhuizen De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bakhuizen De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bakhuizen De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bakhuizen De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Bakhuizen De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bakhuizen De Fryske Marren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bakhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bakhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Bakhuizen De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Bakhuizen De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bakhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bakhuizen is 2.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.201 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bakhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bakhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bakhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bakhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bakhuizen

Bakhuizen