logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oudehaske in Oudehaske

Begrijp de huizenprijzen in Oudehaske De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudehaske De Fryske Marren

Oudehaske is een wijk in de plaats Oudehaske binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.890 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehaske. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 453.264 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 453.264
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oudehaske

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudehaske is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudehaske moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudehaske.

Woningen recent verkocht in Oudehaske

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehaske. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudehaske.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudehaske. Een eengezinswoning in Oudehaske komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudehaske

In Oudehaske wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudehaske

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudehaske (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudehaske De Fryske Marren

Starterswoningen in Oudehaske De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudehaske De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudehaske De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudehaske De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudehaske De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Oudehaske De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudehaske De Fryske Marren . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudehaske alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudehaske.

Bekijk alle koopwoningen in Oudehaske De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Oudehaske De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudehaske

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudehaske is 3.256 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.137 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudehaske

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudehaske vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudehaske

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudehaske? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudehaske

Oudehaske