Oudehaske in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oudehaske

Een eerste blik op Oudehaske

Oudehaske is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.940 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oudehaske. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 341.965 euro.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 341.965
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oudehaske

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudehaske is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudehaske kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudehaske

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehaske. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudehaske.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudehaske. Een eengezinswoning in Oudehaske komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudehaske

In Oudehaske wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oudehaske

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oudehaske (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudehaske
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oudehaske

Wil je een huis kopen in Oudehaske? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudehaske . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudehaske alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudehaske.

Zoek je huurwoning in Oudehaske? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oudehaske.

Huizenprijzen in Oudehaske

Starterswoningen in Oudehaske zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudehaske zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudehaske zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudehaske? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudehaske

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudehaske is 2.532 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.510 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oudehaske is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oudehaske

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudehaske vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudehaske

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudehaske? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudehaske

Oudehaske

Instellingen zijn opgeslagen