Kolderwolde in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kolderwolde

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Kolderwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolderwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolderwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kolderwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kolderwolde

In Kolderwolde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kolderwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kolderwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kolderwolde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kolderwolde

Wil je een huis kopen in Kolderwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolderwolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolderwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolderwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kolderwolde.

Zoek je huurwoning in Kolderwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kolderwolde.

Huizenprijzen in Kolderwolde

Starterswoningen in Kolderwolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kolderwolde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolderwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kolderwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Kolderwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolderwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kolderwolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kolderwolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kolderwolde

Kolderwolde

Instellingen zijn opgeslagen