Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rohel

Begrijp de huizenprijzen in Rohel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rohel

Rohel is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rohel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.008.698 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.008.698
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Rohel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rohel is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rohel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rohel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rohel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rohel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rohel. Een eengezinswoning in Rohel komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rohel

In Rohel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rohel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rohel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rohel

Starterswoningen in Rohel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rohel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rohel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rohel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rohel

Wil je een huis kopen in Rohel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rohel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rohel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rohel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rohel.

Bekijk alle koopwoningen in Rohel. Zoek je huurwoning in Rohel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rohel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rohel is 3.776 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.167 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rohel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rohel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rohel

Rohel bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.