logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Doniaga in Doniaga

Begrijp de huizenprijzen in Doniaga De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doniaga De Fryske Marren

Doniaga is een wijk in de plaats Doniaga binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doniaga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.015 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 392.015
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Doniaga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doniaga is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doniaga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doniaga.

Woningen recent verkocht in Doniaga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doniaga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doniaga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Doniaga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doniaga. Een eengezinswoning in Doniaga komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doniaga

In Doniaga wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doniaga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doniaga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doniaga De Fryske Marren

Starterswoningen in Doniaga De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Doniaga De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doniaga De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doniaga De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doniaga De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Doniaga De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doniaga De Fryske Marren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Doniaga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doniaga.

Bekijk alle koopwoningen in Doniaga De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Doniaga De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doniaga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doniaga is 5.120 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.502 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doniaga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doniaga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Doniaga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Doniaga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Doniaga

Doniaga