Doniaga in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Doniaga

Een eerste blik op Doniaga

Doniaga is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Doniaga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 584.304 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 584.304
Percentage gezinnen met kinderen 55%

Verkoopduur woningen in Doniaga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doniaga is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doniaga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Doniaga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doniaga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doniaga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Doniaga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doniaga. Een eengezinswoning in Doniaga komt het meest (33%) voor. Daarna komt een villa met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doniaga

In Doniaga wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Doniaga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Doniaga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doniaga
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Doniaga

Wil je een huis kopen in Doniaga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doniaga . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Doniaga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doniaga.

Zoek je huurwoning in Doniaga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Doniaga.

Huizenprijzen in Doniaga

Starterswoningen in Doniaga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doniaga zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doniaga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doniaga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doniaga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doniaga is 3.884 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Doniaga is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Doniaga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doniaga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Doniaga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Doniaga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Doniaga

Doniaga

Instellingen zijn opgeslagen