logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haskerhorne

Begrijp de huizenprijzen in Haskerhorne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haskerhorne

Haskerhorne is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.992 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 323.815 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 323.815
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Haskerhorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haskerhorne is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haskerhorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haskerhorne.

Woningen recent verkocht in Haskerhorne

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haskerhorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haskerhorne. Een eengezinswoning in Haskerhorne komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haskerhorne

In Haskerhorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haskerhorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haskerhorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haskerhorne

Starterswoningen in Haskerhorne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haskerhorne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haskerhorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haskerhorne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haskerhorne

Wil je een huis kopen in Haskerhorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haskerhorne . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haskerhorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haskerhorne.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haskerhorne.

Bekijk alle koopwoningen in Haskerhorne. Zoek je huurwoning in Haskerhorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haskerhorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haskerhorne is 2.852 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.862 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haskerhorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haskerhorne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haskerhorne

Haskerhorne bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.