De Huizenmarkt in Haskerhorne (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haskerhorne

Woningmarkt Haskerhorne

Haskerhorne is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 488.327 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 488.327
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Haskerhorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haskerhorne is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haskerhorne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haskerhorne

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haskerhorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haskerhorne. Een eengezinswoning in Haskerhorne komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haskerhorne

In Haskerhorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haskerhorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haskerhorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haskerhorne
Binnenring: Nederland

Haskerhorne waar ligt dat?

Woningen te koop Haskerhorne

Wil je een huis kopen in Haskerhorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haskerhorne . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haskerhorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haskerhorne.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haskerhorne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haskerhorne. Zoek je huurwoning in Haskerhorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haskerhorne

Starterswoningen in Haskerhorne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haskerhorne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haskerhorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haskerhorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haskerhorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haskerhorne is 2.921 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.351 euro).

Leeftijden Haskerhorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haskerhorne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haskerhorne

Haskerhorne bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.