Alle woningmarktinfo Nijemirdum in gemeente De Fryske Marren

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nijemirdum

Een eerste blik op Nijemirdum

Nijemirdum is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijemirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 822.938 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 822.938
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Nijemirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijemirdum is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijemirdum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijemirdum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijemirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijemirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijemirdum. Een eengezinswoning in Nijemirdum komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijemirdum

In Nijemirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nijemirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nijemirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijemirdum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nijemirdum

Wil je een huis kopen in Nijemirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijemirdum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijemirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijemirdum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijemirdum.

Zoek je huurwoning in Nijemirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nijemirdum.

Huizenprijzen in Nijemirdum

Starterswoningen in Nijemirdum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijemirdum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijemirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijemirdum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijemirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijemirdum is 2.431 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.735 euro).

Leeftijden Nijemirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijemirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijemirdum

Nijemirdum bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen