Oosterzee in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosterzee

Een eerste blik op Oosterzee

Oosterzee is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 905 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oosterzee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.614 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 506.614
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oosterzee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterzee is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterzee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterzee

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterzee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterzee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterzee. Een eengezinswoning in Oosterzee komt het meest (70%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterzee

In Oosterzee wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosterzee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosterzee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterzee
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oosterzee

Wil je een huis kopen in Oosterzee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterzee . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterzee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterzee.

Zoek je huurwoning in Oosterzee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oosterzee.

Huizenprijzen in Oosterzee

Starterswoningen in Oosterzee zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterzee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterzee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterzee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterzee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterzee is 2.206 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oosterzee is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oosterzee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterzee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterzee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterzee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterzee

Oosterzee-Buitengebied Oosterzee-Kom

Instellingen zijn opgeslagen