logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosterzee in Oosterzee

Begrijp de huizenprijzen in Oosterzee De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterzee De Fryske Marren

Oosterzee is een wijk in de plaats Oosterzee binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 910 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterzee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 471.669 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 471.669
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oosterzee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterzee is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterzee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterzee

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterzee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterzee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterzee. Een eengezinswoning in Oosterzee komt het meest (73%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterzee

In Oosterzee wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterzee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterzee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterzee De Fryske Marren

Starterswoningen in Oosterzee De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterzee De Fryske Marren zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterzee De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterzee De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterzee De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Oosterzee De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterzee De Fryske Marren . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterzee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterzee.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterzee De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Oosterzee De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterzee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterzee is 2.538 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.127 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterzee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterzee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterzee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterzee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterzee

Oosterzee-Buitengebied Oosterzee-Kom