Balk in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Balk

Een eerste blik op Balk

Balk is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 4.205 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Balk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 307.069 euro.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 307.069
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Balk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balk is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Balk

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balk. Een eengezinswoning in Balk komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balk

In Balk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Balk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Balk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Balk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Balk

Wil je een huis kopen in Balk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balk . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balk.

Zoek je huurwoning in Balk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Balk.

Huizenprijzen in Balk

Starterswoningen in Balk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Balk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Balk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Balk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balk is 2.250 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.114 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Balk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Balk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Balk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Balk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Balk

Balk

Instellingen zijn opgeslagen