Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldeouwer

Begrijp de huizenprijzen in Oldeouwer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldeouwer

Oldeouwer is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeouwer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 376.719 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 376.719
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oldeouwer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldeouwer is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Oldeouwer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeouwer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldeouwer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oldeouwer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldeouwer. Een woonboerderij in Oldeouwer komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldeouwer

In Oldeouwer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldeouwer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldeouwer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldeouwer

Starterswoningen in Oldeouwer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldeouwer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldeouwer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldeouwer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldeouwer

Wil je een huis kopen in Oldeouwer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldeouwer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldeouwer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldeouwer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldeouwer.

Bekijk alle koopwoningen in Oldeouwer. Zoek je huurwoning in Oldeouwer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldeouwer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldeouwer is 4.545 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.350 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldeouwer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldeouwer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldeouwer

Oldeouwer bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.