Echtenerbrug in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Echtenerbrug

Een eerste blik op Echtenerbrug

Echtenerbrug is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.040 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Echtenerbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 327.861 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 327.861
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Echtenerbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echtenerbrug is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echtenerbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Echtenerbrug

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echtenerbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echtenerbrug. Een eengezinswoning in Echtenerbrug komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echtenerbrug

In Echtenerbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Echtenerbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Echtenerbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Echtenerbrug
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Echtenerbrug

Wil je een huis kopen in Echtenerbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echtenerbrug . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echtenerbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echtenerbrug.

Zoek je huurwoning in Echtenerbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Echtenerbrug.

Huizenprijzen in Echtenerbrug

Starterswoningen in Echtenerbrug zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Echtenerbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echtenerbrug zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Echtenerbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Echtenerbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echtenerbrug is 1.924 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Echtenerbrug is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Echtenerbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echtenerbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Echtenerbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Echtenerbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Echtenerbrug

Echtenerbrug-Buitengebied Echtenerbrug-Kom

Instellingen zijn opgeslagen