logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Echtenerbrug in Echtenerbrug

Begrijp de huizenprijzen in Echtenerbrug De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Echtenerbrug De Fryske Marren

Echtenerbrug is een wijk in de plaats Echtenerbrug binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 995 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.663 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 392.663
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Echtenerbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echtenerbrug is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echtenerbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Echtenerbrug

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echtenerbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echtenerbrug. Een eengezinswoning in Echtenerbrug komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echtenerbrug

In Echtenerbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echtenerbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echtenerbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Echtenerbrug De Fryske Marren

Starterswoningen in Echtenerbrug De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echtenerbrug De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echtenerbrug De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Echtenerbrug De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Echtenerbrug De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Echtenerbrug De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echtenerbrug De Fryske Marren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echtenerbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echtenerbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Echtenerbrug De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Echtenerbrug De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Echtenerbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echtenerbrug is 2.710 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.916 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Echtenerbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echtenerbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Echtenerbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Echtenerbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Echtenerbrug

Echtenerbrug-Buitengebied Echtenerbrug-Kom