Huizenmarkt Echtenerbrug in Echtenerbrug (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Echtenerbrug

Woningmarkt Echtenerbrug

Echtenerbrug is een wijk in de plaats Echtenerbrug binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.040 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.330 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 334.330
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Echtenerbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echtenerbrug is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echtenerbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Echtenerbrug.

Woningen recent verkocht in Echtenerbrug

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echtenerbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echtenerbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echtenerbrug. Een eengezinswoning in Echtenerbrug komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echtenerbrug

In Echtenerbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echtenerbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echtenerbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Echtenerbrug
Binnenring: Nederland

Echtenerbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Echtenerbrug

Wil je een huis kopen in Echtenerbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echtenerbrug . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Echtenerbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echtenerbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Echtenerbrug. Zoek je huurwoning in Echtenerbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Echtenerbrug

Starterswoningen in Echtenerbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echtenerbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echtenerbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Echtenerbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Echtenerbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echtenerbrug is 2.856 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.621 euro).

Leeftijden Echtenerbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echtenerbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Echtenerbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Echtenerbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Echtenerbrug

Echtenerbrug-Buitengebied Echtenerbrug-Kom