Huizenprijzen en de huizenmarkt in Harich

Begrijp de huizenprijzen in Harich met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Harich

Harich is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harich. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 573.990 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 573.990
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Harich

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harich is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harich moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harich.

Woningen recent verkocht in Harich

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harich. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harich.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harich. Een eengezinswoning in Harich komt het meest (38%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harich

In Harich wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harich

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harich (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Harich

Starterswoningen in Harich zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harich zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harich zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Harich? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Harich

Wil je een huis kopen in Harich? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harich . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Harich alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harich.

Bekijk alle koopwoningen in Harich. Zoek je huurwoning in Harich? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Harich

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harich is 4.114 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.991 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Harich

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harich vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Harich

Harich bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.