Alle woningmarktinfo Harich in gemeente De Fryske Marren

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Harich

Een eerste blik op Harich

Harich is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Harich. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 693.546 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 693.546
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Harich

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harich is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harich moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harich.

Woningen recent verkocht in Harich

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harich. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harich.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harich. Een eengezinswoning in Harich komt het meest (37%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harich

In Harich wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Harich

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Harich (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harich
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Harich

Wil je een huis kopen in Harich? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harich . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Harich alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harich.

Zoek je huurwoning in Harich? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Harich.

Huizenprijzen in Harich

Starterswoningen in Harich zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harich zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harich zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harich? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harich

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harich is 2.429 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.566 euro).

Leeftijden Harich

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harich vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Harich

Harich bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen