logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Harich in Harich

Begrijp de huizenprijzen in Harich De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Harich De Fryske Marren

Harich is een wijk in de plaats Harich binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 520 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harich. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 613.842 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 613.842
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Harich

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harich is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harich moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harich.

Woningen recent verkocht in Harich

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harich. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harich.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harich. Een eengezinswoning in Harich komt het meest (38%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harich

In Harich wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harich

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harich (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Harich De Fryske Marren

Starterswoningen in Harich De Fryske Marren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harich De Fryske Marren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harich De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Harich De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Harich De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Harich De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harich De Fryske Marren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Harich alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harich.

Bekijk alle koopwoningen in Harich De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Harich De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Harich

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harich is 6.100 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.999 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Harich

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harich vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Harich

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Harich? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Harich

Harich