Harich in gemeente De Fryske Marren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Harich

Een eerste blik op Harich

Harich is een wijk in de gemeente De Fryske Marren. Deze wijk telt volgens het CBS 475 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Harich. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 634.975 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 634.975
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Harich

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harich is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Harich kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Harich

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harich. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harich.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harich. Een eengezinswoning in Harich komt het meest (39%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harich

In Harich wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Harich

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Harich (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harich
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Harich

Wil je een huis kopen in Harich? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harich . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Harich alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harich.

Zoek je huurwoning in Harich? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Harich.

Huizenprijzen in Harich

Starterswoningen in Harich zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harich zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harich zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harich? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harich

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harich is 2.165 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Harich is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Harich

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harich vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Harich

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Harich? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Harich

Harich

Instellingen zijn opgeslagen