De Huizenmarkt in Oudehaske (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oudehaske

Woningmarkt Oudehaske

Oudehaske is een plaats in de gemeente De Fryske Marren. Deze plaats telt volgens het CBS 51.725 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehaske. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.789 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 426.789
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oudehaske

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudehaske is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudehaske moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudehaske.

Woningen recent verkocht in Oudehaske

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehaske. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudehaske.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudehaske. Een eengezinswoning in Oudehaske komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudehaske

In Oudehaske wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudehaske

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudehaske (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudehaske
Binnenring: Nederland

Oudehaske waar ligt dat?

Woningen te koop Oudehaske

Wil je een huis kopen in Oudehaske? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudehaske . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudehaske alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudehaske.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oudehaske. Zoek je huurwoning in Oudehaske? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oudehaske

Starterswoningen in Oudehaske zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudehaske zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudehaske zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudehaske? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudehaske

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudehaske is 3.139 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.683 euro).

Leeftijden Oudehaske

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudehaske vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudehaske

Oudehaske bestaat uit 51 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.